Uw huis verbouwen: precies zoals u het wenst

Grootscheeps verbouwen of een aanbouw maken? Een casco pand helemaal ‘aankleden’? Wat uw wensen ook zijn, één ding is zeker: de verbouwing van uw woning of kantoor is bij de Vos Groep in goede handen. Vooraf bespreken we uw ideeën, wensen en eisen. We denken mee en maken een 3D ontwerp, zodat u ziet wat het eindresultaat van de verbouwing wordt. Hebt u uw keuze gemaakt? Dan worden technische tekeningen gemaakt, zodat u de vergunning voor de verbouwing kunt aanvragen.

Verbouwing kantoor of woning: duidelijk kostenplaatje

Wat kost het verbouwen van een huis of kantoor? Op basis van het definitieve ontwerp maken we een heldere offerte voor de verbouwing van uw kantoor of woning. De offerte spreken we graag met u door, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook over de planning maken we duidelijke afspraken, die we stipt nakomen. En onze vakmensen werken zorgvuldig, schoon en netjes: ook daar kunt u van op aan.

Aanbouw of uitbouw aan huis: perfect op maat

Met een uitbouw of een aanbouw aan huis creëert u extra leef- en/of werkruimte. Het eerste wat we willen weten, is hoe u de nieuwe ruimte wilt gebruiken. We stemmen het ontwerp zorgvuldig af op uw eisen en wensen. Daarnaast houden we rekening met de bouwstijl van uw huis. Hoe de aanbouw of uitbouw daarop aansluit, ziet u in het 3D ontwerp. Op basis daarvan maken we een duidelijke offerte. Bij het aanvragen van de vergunning zullen we u graag begeleiden. In goed overleg met u gaan we voortvarend te werk. Hoe eerder u kunt genieten van de aanbouw of uitbouw, hoe beter!

Verbouwen? Vraag een offerte aan!

Kleine of grote verbouwing: we gaan graag voor u aan de slag. Als vakmensen willen we ons altijd bewijzen! De Vos Groep is dé aannemer voor:

  • verbouwing van de hele woning
  • het in stijl verbouwen of renoveren van een oud huis
  • het verbouwen van een kantoor of bedrijfspand
  • het maken van een aanbouw of uitbouw
  • het verbouwen van de zolder
  • het bouwen van een veranda

RECENTE PROJECTEN / Kijk verder >

Bouwbedrijf Den Bosch

Van Heinde Versmarkt1

Houtloods, Tilburg3

Verbouwing romantische woning11

Interieur modern woonhuis4

Verbouwing vakantiehuisje Friesland5

Interieur klassiek woonhuis5