Deskundig onderhoud van bedrijfspand en woning

Structureel onderhoud is noodzakelijk om een woning en een bedrijfspand in perfecte conditie te houden. Iedereen weet dat, maar veel mensen hikken aan tegen de onderhoudswerkzaamheden. Zelf doen kan een optie lijken. Door tijdgebrek blijft het echter vaak bij goede voornemens. Herkent u dit? Schakel dan een echte onderhoudsspecialist in: de Vos Groep. Zo blijft het bedrijfspand het perfecte visitekaartje van uw onderneming en kunt u tot in lengte van jaren zorgeloos genieten van uw woning.

Onderhoud woning en bedrijfspand is maatwerk

Bij planmatig onderhoud staat één vraag centraal: wat heeft uw woning of bedrijfspand nodig? Het antwoord vindt u in de taxatierapportage die we geheel vrijblijvend voor u maken. Op basis van deze rapportage bespreken we met u wat het optimale onderhoudsprogramma is. U kiest uit verschillende programma’s:

  1. volledig onderhoud
  2. periodieke schilder- en reparatiewerkzaamheden
  3. periodieke schilder- en onderhoudswerkzaamheden
  4. periodieke reparatiewerkzaamheden

Onderhoudsplan biedt duidelijkheid en zekerheid

Binnen het gekozen onderhoudsprogramma maken we een onderhoudsplan op maat, dat we helemaal afstemmen op uw wensen. Het onderhoudsplan leggen we vast in een contract. Voor een vast bedrag per maand bent u van alle onderhoudszorgen verlost. Alle afgesproken onderhoudswerkzaamheden worden tijdig uitgevoerd door onze vakmensen. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Uw huis of bedrijfspand blijft daarbij in perfecte conditie en het behoudt zijn waarde. Zo biedt de Vos Groep duidelijkheid en zekerheid!


RECENTE PROJECTEN / Kijk verder >

Bouwbedrijf Den Bosch

Van Heinde Versmarkt1

Houtloods, Tilburg3

Verbouwing romantische woning11

Interieur modern woonhuis4

Verbouwing vakantiehuisje Friesland5

Interieur klassiek woonhuis5