Monkeytown in Vught; met dank aan de CNC-machine van bouwbedrijf VOS Groep

Onlangs heeft bouwbedrijf VOS Groep een prachtig project opgeleverd bij Monkeytown in Vught. Monkeytown is een groot, overdekt kinderspeelparadijs. Bouwbedrijf VOS Groep heeft een steentje bijgedragen door een prachtige nieuwe bar te realiseren met behulp van onze CNC-machine.

In de werkplaats van bouwbedrijf VOS Groep beschikken wij over de modernste apparatuur, waaronder een CNC-machine. Deze apparatuur wordt bediend door onze vakmensen. Wij werken tot op de millimeter nauwkeurig en zijn daardoor in staat om veel van onze interieurbouw-, onderhouds- en renovatie opdrachten ‘in eigen huis’ te vervaardigen.

Wat maakt de CNC-machine van bouwbedrijf VOS groep uniek?

De CNC-machine is zeer moderne apparatuur. De CNC-machine is een machine waarmee door middel van frezen of snijden tot op de millimeter nauwkeurig onderdelen uit hout of metaal gemaakt worden. Dankzij de CNC-machine hebben wij de bar volledig naar wens en op maat kunnen maken. Dit was belangrijk omdat Monkeytown op zoek was naar een bar op maat. Bijkomende voordeel van onze CNC machine: doordat veel werk geautomatiseerd is, wordt veel tijd bespaard.

De CNC-machine is ontzettend breed inzetbaar. De machine is geschikt voor het op maat maken van meubels, bouwelementen, deuren, kozijnen, dakkapellen, trappen, woning- en winkelinterieurs. Wilt u meer weten over de eerdere projecten die bouwbedrijf VOS Groep heeft uitgevoerd? Bekijk dan onze referentiepagina.

Overige diensten van bouwbedrijf VOS Groep

Onze CNC-machine is breed inzetbaar, wat past bij onze werkwijze. Wist u bijvoorbeeld dat u bij bouwbedrijf VOS Groep ook terecht kunt voor een verbouwing, onderhoud, timmerwerk of een renovatie? Daarnaast verzorgen wij ook badkamers, keukens en winkelinterieurs. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die bouwbedrijf VOS Groep biedt? Lees dan hier meer over ons.

Contact met bouwbedrijf VOS Groep

Wilt u graag meer informatie ontvangen over één van onze diensten of een kennismaking met ons inplannen? Neem dan contact op via 073-5031957 of stuur een e-mail naar info@johanvosbv.nl. U kunt daarnaast ook ons contactformulier invullen.


Lees verder

0

Informatiemiddag Bres

Succesvolle informatiemiddag voor senioren Nu steeds meer ouderen langer thuis moeten blijven wonen, is het belangrijk dat woningen aangepas
Read more

0

Verhuizing naar Industrieterrein Kruisstraat in Rosmalen

De VOS Groep gaat verhuizen Een korte bouwvak voor de medewerkers van De VOS Groep dit jaar! De VOS Groep gaat namelijk verhuizen naar Rosma
Read more

0

CNC-machine voor uw maatwerk

CNC-machine Vos Groep volop in gebruik Sinds vorig jaar is De Vos Groep in het bezit van een CNC-machine. Met de CNC-machine is het mogelijk
Read more

0

Interieur Houtloods Tilburg

VOS Groep voorziet Houtloods Tilburg van houten interieur De afgelopen maanden zijn we druk in de weer geweest voor de realisatie van een un
Read more