Mantelzorgwoning op maat

Hoe blijf ik straks zelfstandig wonen? En waar dan? In mijn eigen huis, een kangoeroewoning of in een mantelzorgwoning? Het zijn vragen die veel ouderen bezighouden. Als u hier ook over nadenkt, zullen wij u graag van dienst zijn. De Vos Groep realiseert kwalitatieve woonoplossingen op maat voor ouderen. Daardoor kunnen ouderen in een vertrouwde omgeving blijven wonen, ook als ze meer zorg nodig hebben. De oplossingen kunnen variëren van aanpassingen in de eigen woning tot een mantelzorgwoning.

De beste woonoplossing

Wat de beste oplossing is, hangt helemaal af van uw persoonlijke situatie. Daarom werkt de Vos Groep samen met Unieke Cirkel Units (UCU) en het Regelloket Wonen. Binnen deze samenwerking is alle benodigde kennis over regelgeving, financiële consequenties en bouwen gebundeld. Daardoor kunnen wij optimaal spelen in op uw woonvraag.

Financiering mantelzorgwoning

Goed om te weten: de financiering van een mantelzorgwoning is maatwerk. U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden. Eén mogelijkheid is aankopen met de optie tot terugkoop door (UCU). Uw keuzemogelijkheden lichten we uitgebreid toe in een persoonlijk gesprek.


fs3 fs2 fs1